Wie zijn wij

Corzaan Consultancy is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in project- en interim-management binnen de ICT sector.
Hoewel jong en dynamisch kan Corzaan Consultancy toch bogen op een jarenlange ervaring die teruggaat tot eind zeventiger jaren. Vanaf dat tijdsip tot heden zijn meerdere grote en kleinere projecten zowel binnen de overheid, semi-overheid als in de particuliere sector, succesvol afgerond.

Doelstelling
Het doel van Corzaan Consultancy is om, door middel van een optimale dienstverlening, samen met u uw organisatie te stroomlijnen. Daarbij maken we gebruik van de op dit moment in de ICT gangbare methoden en technieken. Dat betekent dat wij, naast de aansturing van de uitvoering, de gemaakte afspraken bewaken en zorgen voor een adequate rapportage.

Samenwerking
Corzaan Consultancy heeft een breed netwerk van zakelijke partners, met ieder hun eigen expertise. Ook deze partners hebben op de diverse onderdelen binnen de ICT sector al ruimschoots hun sporen verdiend. 
Afhankelijk van de aard van de opdracht en de noodzakelijke expertise kan gebruik gemaakt worden van de inzet van deze partners.Management

Het management van Corzaan Consultancy heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring bij een breed spectrum aan organisaties en daarom willen en kunnen wij een uitdagende en aantoonbaar succesvolle rol hebben bij het management van ICT-organisaties, die deze stap in hun ontwikkeling aan het zetten zijn.
Klantgerichtheid, service management en een toekomstvaste informatievoorziening zijn sleutelwoorden voor een moderne ICT-ondersteuning en vormen de kern van de hedendaagse veranderingen bij ICT-organisaties.

Wij richten ons naast ICT-kennis en -kunde, op ondernemingszin en uiteraard kennis van de cultuur en de bedrijfsprocessen van onze klanten. De Corzaan Consultancy medewerkers en relaties voldoen aan dit profiel en Corzaan Consultancy kan u daarom ondersteunen bij project - en interim management, adviseert over aanpassing van uw processen om de ICT ondersteuning verder te professionaliseren en implementeert de voorgestelde wijzigingen.
Wij bieden u het perspectief dat nodig is om binnen uw organisatie de nodige verandering door te voeren.